محل تبلیغات شما

در این پست با طرز تهیه امپانادا یا پیراشکی گوشت اسپانیایی که یک غذای سرخ‌کردنی بسیار خوشمزه است با ما باشید.

مواد لازم برای امپانادا، پیراشکی گوشت اسپانیایی

۲ فنجان آرد

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۵۰ گرم سفت و سرد

۱ تخم‌مرغ

سه چهارم فنجان آب سرد

نیم کیلو گوشت چرخ‌کرده کم‌چرب

۲ حبه سیر

نصف پیاز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای سبز خردشده

نصف فلفل دلمه‌ای قرمز خردشده

۱ سیب‌زمینی کوچک خردشده

۱ فنجان سس گوجه‌فرنگی

۱ قاشق چای‌خوری گشنیز خشک خرد شده

۱ قاشق چای‌خوری پودر زیره

۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز

۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۱ قاشق چای‌خوری پونه خشک خردشده

۱ قاشق چای‌خوری پودر پاپریکا

۱ قاشق چای‌خوری پودر چیلی

۱ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه

۱ قاشق چای‌خوری نمک

۴ فنجان روغن سرخ‌کردنی بهار الماس


بهبود خارش واژن روشهای خانگی رفع و درمان خارش واژن

علائم ناباروری و تاثیر آن بر سلامت روانی مردان و زنان

تازه ترین یافته های جهان پزشکی

چای‌خوری ,قاشق ,پودر ,گوشت ,فنجان ,خردشده۱ ,قاشق چای‌خوری ,چای‌خوری پودر ,پیراشکی گوشت ,گوشت اسپانیایی ,خردشدهنصف فلفل

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

علی آنلاین ملی پنل دنیای تحقیق و مقاله دانشگاهی عاشقانه ranstivices taiknowmucho NFL Cheap San Francisco 49ers Jerseys, Special for Loyal Customers. وبلاگ شخصی حسین رضازاده علم زیست شناسی و قرآن مژده رحمانی geablyviwilch